Blogg

Hundpromenader

6 dec 2013

Hundpromenader onsdagar fr.o.m. 11/12 kl. 17.30. Vi träffas vid bilverkstan och går en runda i byn, inte längre än att alla kan gå med.


Musch-foder

17 sep 2013

Ska testa Musch, nån mer som är intresserad?!? Kolla här: mush-launch2013-300x250-se-2.gif">http://www.mushbarf.com/sites/defau<a href="<a href="http://www.mushbarf.se/gratis-maltid">http://www.mushbarf.se/gratis-maltid</a>" title="100 % naturlig hundmat - MUSH" ><img alt="100 % naturlig hundmat - MUSH" src="<a href="http://www.mushbarf.com/sites/default/files/lt/files/mush-launch2013-300x250-se-2...</a>" /></a>


Csigora

8 maj 2013

Nu är det dags för Christina från Csigora att komma hit igen. Lördagen 25 maj kl. 14 är ni välkomna till mig på Holjev 20 i Kyrkhult. Hon kommer som vanligt att ha med sig koppel, halsband, leksaker, godis och hälsokost för hundar.


Yxtest

3 maj 2013

Har testat Fiskars nya klyvyxa X17, funkar som en varm kniv i smör. Nu kan jag ut och grilla med hundarna utan att behöva ta ved med hemifrån.


Ny blodspårskurs

3 maj 2013

Blodspårskurs 19/5 kl. 10.00. Kursen är på 5 tillfällen och kostar 500 kr. Klövar och blod ingår.


Nya kurser på gång

18 apr 2013

Nu har vi nya kurser på gång, Vardagslydnad bas: enklare vardagslydnad för hundar som lärt sig grunderna innan. Grundkurs för valpar och unghundar: här lär vi in de kommandon vi vill att hunden ska kunna resten av livet, lär hunden och ägaren att kommunicera och ha kontakt, belöningar och tillrättavisningar. Alla kurser anpassas efter deltagarnas tidigare kunskaper.


God Jul och Gott Nytt År

20 dec 2012

Jag vill önska alla "gamla" och förhoppningsvis några nya kursare god jul och gott nytt år, hoppas vi ses nästa år!


Blodspår

29 okt 2012

Hade 8 hundar här igår som gick viltspår, jätteduktiga allihop. Att intresset skiljer mellan olika hundar är inte så konstigt, det beror till stor del på vår avel, men alla hundar kan och vill spåra om de bara får chansen. Första gången kan vara lite läskig med blod och klövar men när de fattat poängen brukar det gå som en dans. Hoppas att alla hade en lika trevlig dag som jag. Ett stort tack till alla som var med.


Lös- och passivitetsträning

1 okt 2012

Det blev en trevlig stund i skogen trots duggregnet. Hoppas att alla lärde sig något om hur jag har tränat passivitet och hur jag jobbat med hundarna för att kunna ha dem lösa.


Värme och fritid

21 sep 2012

Tack för en trevlig kväll på Värme och fritid, och grattis till Jennie som vann första pris på lotteriet. Hoppas att alla lärde sig något för det gjorde iallafall jag.


Csigora

9 sep 2012

Tack till Christina från Csigora och alla hundkompisar som kom, trots att vädret lockade till långpromenad. Det var jättetrevligt och roligt, mycket nya och annorlunda leksaker och koppel till hundarna. För att inte tala om indianhalsbanden, jag blev faktiskt sugen på ett själv. Hoppas att vi kan göra om detta. Marita


Ny kurs

30 aug 2012

Nu har nya vardagslydnaskursen börjat, 8 deltagare och full rulle. Det är så roligt och jag hoppas att jag inte är ensam om att tycka det.


Kursavslutning

5 aug 2012

Vill passa på att tacka alla kursdeltagare för en rolig kurs och en trevlig avslutning. Jag tycker det blev väldigt lyckat när alla hundar lyckades med sina spår, tyvärr glömde jag bort att kameran var med och låg i väskan. Vi hade ju tur med vädret också för en gång skull annars hade det nog inte blivit någon korvgrillning. Tack än en gång och välkomna tillbaka.Välkommen

Välkommen till www.sittliggochlek.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar